Inspiratiedag Gracieus Oud Worden

De werkgroep Identiteit en Zingeving van KBO-PCOB in Gelderland organiseert een inspiratiedag op 31 mei 2018 van 10.00-16.00 uur in ‘Het Kernhuis’, Parkrand 60, 6714 GN Ede.

We worden ouder dan ooit in de geschiedenis en we zijn zoekende hoe we dat goed kunnen doen. Hoe leven we plezierig? Hoe houden we pensioenen betaalbaar? Hoe organiseren we de zorg? Hoe gaan we om met de dood? Maar ook: hoe worden we mensen die vrede hebben met hun butsen en schrammen en die iets te betekenen hebben voor anderen en voor de samenleving?

Genoeg om over na te denken, erover met elkaar in gesprek te gaan, van elkaar te leren en geïnspireerd te raken. Journalist, schrijver en theoloog Arjan Broers houdt een inleiding. Daarna gaan we op speelse manieren in kleine groepen met elkaar in gesprek.

Toegang voor leden van KBO en PCOB in Gelderland gratis. Anderen betalen € 10. Aanmelden verplicht via info@kbogelderland.nl of telefoonnummer (0481) 450252. Vermeld bij de aanmelding uw adresgegevens en lidmaatschapsnummer.