Jubileumfeest Senioren Vereniging Wijchen (gratis voor leden)


Jubileumfeest

Het nieuwe jaar is begonnen en graag willen wij u een liefdevol, zo gezond mogelijk en goed jaar toewensen. Dat dit niet vanzelf gaat, weten we heel goed. Drie adviezen hebben we gehad: Blijf actief, neem een huisdier, investeer in contacten. Die contacten kunt u ook leggen als u naar het jubileumfeest komt. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Wanneer u een nieuwe agenda in gebruik hebt genomen, kunt u voor 19 mei 2020 alvast een afspraak noteren. U kunt die dag om 9.30 uur naar de feesttent in de kasteeltuin gaan voor een gevarieerd en feestelijk dagprogramma. We hebben 2 grappige gastheren benaderd om ons door het hele programma te (bege)leiden. Natuurlijk hoort er muziek in zo’n feestprogramma. Hiervoor zorgen onder andere het Huttenkampkoor Amicitia. Amicitia, wat vrienschap betekent, zingt vierstemmige muziek. De liederen kenmerken zich van licht klassiek tot populair. Het repertoire bestaat uit meerdere genres en stijlen. Naast Nederlandstalige liederen zingen ze ook in vele andere talen.Ook het Huttenkamp Seniorenorkest ontbreekt niet op ons jubileumfeest. Het orkest speelt muziek uit de fanfare en harmoniewereld. Dit soort muziek bestaat uit evergreens, Egeländermuziek en moderne en toegankelijke muziek voor een breed publiek.Tijdens de lunch verzorgt Tom Meuwese gezellige achtergrondmuziek. Hij is met zijn keyboard zowel vocaal als instrumentaal zeer ruim inzetbaar. De feestmiddag wordt afgesloten met muziek van eigen bodem.


De Wijchense Leon Klaus zingt echte feestknallers zoals "Johova", "Hannelore", "Ons Marie" en "Ome Arie" uit eigen keuken. Maar hij brengt ook bekende nummers van andere artiesten ten gehore, zoals van bijvoorbeeld Frank Sinatra en Elvis Presley.


Gedurende deze hele dag zullen de lakeien Jaep en Joup op hun eigen manier de onderdelen aan elkaar praten.

 


Robot Pepper

Het zal je maar gebeuren; een ontvangst door een heuse robot. Sommige ziekenhuizen ‘werken’ sinds kort met Pepper. Sinds hun komst zijn ze 24 uur per dag in het bedrijf aanwezig. Ze begroeten klanten en helpen bij het inschrijven. Het werkt: mensen praten tegen de robots alsof het levende wezens zijn. Pepper is het grote zusje van Zora. Ook zij heeft tal van sensoren, waaronder een voelsensor en beschikt over een 3D-camera. Het is een gezelschapsrobot die afspraken onthoudt, dingen opzoekt en korte gesprekken kan voeren. Ze herkent zelfs emoties door een analyse van gezichtsuitdrukking en stempatronen. Beide robots zijn wereldwijd verbonden met hun familieleden; zo leren ze van elkaar. Ook komen er steeds meer apps beschikbaar waardoor Zora en Pepper allerlei taken kunnen uitvoeren. ‘Binnen afzienbare tijd zullen robots niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven’. Ook kunt u kennismaken met de zorgrobot “Pepper”. Er wordt gedemonstreerd wat “Pepper” al allemaal kan. U zult versteld staan.Dit hele dagprogramma is ALLEEN voor onze leden en is GRATIS toegankelijk. Houdt u er rekening mee dat een lidmaatschap maar voor één persoon geldt. Als u samen met uw man/vrouw/partner wilt komen, zult u beiden een lidmaatschapskaart of lidmaatschapsnummer moeten kunnen overleggen. Het lijkt nog heel ver weg, maar wij willen graag weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen. Daarom toch het verzoek nú al te reageren. Het jubileumfeest vindt plaats in een heel grote feesttent. Maar we moeten toch hanteren vol-is-vol. Op een apart blad vindt u alle gegevens over deze jubileumdag. Doe mee, word lid, meld je aan. Op 19 mei 2020 vieren we “Met z’n allen” een héél mooi jubileumfeest!
Voorlopig programma Jubileumfeest Senioren Vereniging Wijchen

Het bestuur van Senioren Vereniging Wijchen nodigt u uit om het 70-jarig jubileum te komen vieren in de grote feesttent in de kasteeltuin op dinsdag 19 mei 2020. Het voorlopige programma op deze dag ziet er als volgt uit:
09.30 Tent open, koffie/thee met gebakje;
10.00 Welkomstwoord door onze voorzitter;
10.15 Eerste kennismaking met Pepper;
10.30 Muzikaal intermezzo, foto’s en film over SVW, kletspauze;
11.00 Afwisselend optreden Amicitia en Huttenkamp seniorenorkest;
12.30 Lunch met achtergrondmuziek door Tom Meuwese;
13.30 Spectaculaire act door de veteranen-sportvereniging;
14.00 Toespraak burgemeester Hans Verheijen;
14.15 Nogmaals optreden Tom Meuwese;
14.45 Tweede kans om Pepper in actie te zien;
15.00 Afsluitingsoptreden door Léon Klaus;


Dit feest is alléén voor leden en op vertoon van uw ledenpas gratis toegankelijk. Dus aanmelding met lidmaatschapsnummer is verplicht. U kunt zich aanmelden via de website zoals hieronder aangegeven en telefonisch: 024-6792009. Zorg dat u uw lidmaatschapsnummer bij de hand hebt.

Feesttent

Senioren Vereniging Wijchen.
Secretariaat: Martien van Berkel
secretariaat@seniorenwijchen.nl
T 024 300 17 80
Ledenadministratie: José Stals
T 024 679 20 09
ledenadministratie@seniorenwijchen.nl