Aanmelden voor het lidmaatschap

Lid worden

Vul het contactformulier in

Contact

Foto's

Foto's

Kunst en Cultuur

Museum


Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Senioren Vereniging Wijchen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van het Senioren Vereniging Wijchen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan het Senioren Vereniging Wijchen verstrekt. Senioren Vereniging Wijchen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw geboortedatum
- Uw bankrekeningnummer (Iban)
- Uw IP-adres

Waarom Senioren Vereniging Wijchen gegevens nodig heeft
Senioren Vereniging Wijchen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Senioren Vereniging Wijchen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Senioren Vereniging Wijchen gegevens bewaart
Senioren Vereniging Wijchen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen
Senioren Vereniging Wijchen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Senioren Vereniging Wijchen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Senioren Vereniging Wijchen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics
Senioren Vereniging Wijchen kan gebruik maken van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken van Senioren Vereniging Wijchen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Senioren Vereniging Wijchen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Senioren Vereniging Wijchen heeft hier geen invloed op. Senioren Vereniging Wijchen heeft Google geen toestemming gegeven om via Senioren Vereniging Wijchen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar secretariaat@seniorenwijchen.nl. Senioren Vereniging Wijchen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Senioren Vereniging Wijchen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Senioren Vereniging Wijchen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Senioren Vereniging Wijchen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Senioren Vereniging Wijchen op via secretariaat@seniorenwijchen.nl. www.seniorenwijchen.nl is een website van Senioren Vereniging Wijchen.
Senioren Vereniging Wijchen is als volgt te bereiken:
Post- / vestigingsadres: De Meren 1419, 6605XX Wijchen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 09123832
Telefoon: 024 3001780
E-mailadres: secretariaat@seniorenwijchen.nl


Senioren Vereniging Wijchen.
Secretariaat: Martien van Berkel
E: secretariaat@seniorenwijchen.nl
T: 024 300 17 80
Ledenadministratie: Cor van der Wielen
E: ledenadministratie@seniorenwijchen.nl
T: 024 679 20 09